Boaz Boazu – een gratis amigurumi patroon

Boaz-

Een rendiertje met een bijzonder verhaal. Boaz is namelijk een prijswinnaar! Voigt Travel adopteerde in mei van dit jaar een klein rendierenjong in Fins lapland en schreef een prijsvraag uit waarbij ze op zoek gingen naar een passende naam voor het diertje. De hoofdprijs zou een nazomer-reis zijn naar Fins Lapland. Om deel te nemen én de door mij bedachte naam wat extra ‘kracht’ bij te zetten, ontwierp, haakte en verstuurde ik een klein amigurumi rendier. De Sami, het van oorsprong nomadisch volk uit Lapland dat mét en ván rendieren leeft, noemen een rendier een “Boazu”. Boaz vond ik daarom een stoere naam voor de kleine jongeman en….Voigt vond dat ook!!!

Van 15 t/m 22 augustus mochten Boaz, een vriendin en ik naar Fins Lapland. Wat een prachtprijs. We hebben genoten van het geweldig mooie land, de indrukwekkende natuur, de gastvrije mensen en natuurlijk de ontmoeting met de échte Boaz en zijn familie.

Ik vind het leuk om het patroon van de kleine Boaz met je te delen. Zomaar, als klein cadeautje van de Kreafabriek, voor jou.

Boaz Patroon

Wil jij Boaz als compleet pakket maken?

Boaz Boazu – compleet pakket – SMC Bravo

Vind je het leuk om te lezen wat we meegemaakt hebben in Fins Lapland? Lees dan hier snel mijn blog voor Mountainreporters.

Blog Fins Lapland

 

 

Boaz Boazu - compleet pakket - SMC Bravo H Boaz Boazu - compleet pakket - SMC Bravo C

13 thoughts on “Boaz Boazu – een gratis amigurumi patroon

  1. Liesbeth zegt:

    Op Kerst 2017 waren wij met Voigt Travel in Fins Lapland. Een geweldige en mooie vakantie. Ik ga zeker Boaz haken en heb het patroon al gedownload. Bedankt voor het delen.

    • Bert Scheuneman zegt:

      Ook in Papin Talo gelogeerd? Wat een land!! We hebben genoten en willen zo graag ook nog eens in de winter. Heel veel plezier met het patroon. Stuur je ons eens een foto van je Boazje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.