De Cosy woondeken CAL van Haakplein – Doe je weer mee?

cosy woondeken CAL

De Cosy woondeken CAL van Haakplein – Doe je weer mee?

Jolanda en Naomi, de ‘Double Trouble’ ontwerpsters hebben niet stilgezeten. De deken waarin ze gewoon haken en tunisch haken combineerden is nog maar net afgerond en de volgende deken ligt alweer klaar! Complimenten vanuit de Kreafabriek dames!

Op 15 september gaat de nieuwe CAL van start en leer je vlakken haken in prachtige texturen en reliefjes. De CAL duurt minder lang en na 8 weken heb je deze heerlijke deken al klaar voor gebruik. De uiteindelijke afmeting van 160 x 115 cm is makkelijk te vergroten door blokken bij te haken. Moet je natuurlijk wel wat bollen Durable Cosy fine bijkopen. Bij deze CAL zijn natuurlijk pakketten verkrijgbaar. Deze twee varianten (de Cool ’n cosy en de Sweet ’n cosy) zijn uiteraard ook te bestellen bij de Kreafabriek. Bestel je een van beide pakketten bij ons dan ontvang je de 35 bollen (7 bollen van 5 kleuren) in een stevige CAL tas. In de tas vind je ook een unieke flyer waarmee je kans maakt op mooie prijzen op de haakplein facebook groep.

Wellicht is het echter zo dat je helemaal niet voor petrol blauw-groenig wilt gaan en dat de roze kleur je ook niet zo aanspreekt….Natuurlijk kun je ook dan meedoen. Je kiest dan lekker de kleur of kleuren die jij het mooist vindt in het Durable Cosy fine assortiment van de Kreafabriek. Je moet dan wel zelf voor een tas zorgen om je mooie bolletjes in op te bergen. Deze wordt alleen uitgeleverd bij de originele pakketten. Welke kleur woondeken gaan we straks op jouw bank zien stralen? Een Ibiza regenboog variant, een deken in een kleur wellicht? Ik ben heel nieuwsgierig wat je gaat bedenken.

Daarnaast stelden wij als Kreafabriek 11 andere kleurcombinaties samen in Schachenmayr Bravo kwaliteit. Wil je deze andere kleuren ook even bekijken? Dat kan… https://kreafabriek.nl/product/cosy-woondekens-cal-met-schachenmayr-bravo/

Ga je mee doen? Hier lees je meer…

Het Pakket

cosy 'n sweet    cosy woondekens cal roze

cool 'n cosy . 

 

 

 

15 thoughts on “De Cosy woondeken CAL van Haakplein – Doe je weer mee?

  • Kreafabriek zegt:

   Dag Nitteke, maar je gaat niet Tunisch haken tijdens deze CAL dus dat scheelt. Benieuwd of je mee gaat doen. En dan ook nog de vraag….ga je een officieel pakket kiezen of ga je voor een van de Kreafabriek Bravo combinaties.

 1. Jacky zegt:

  Prachtig!! Begrijp dat je ook zelf kleuren kunt kiezen? Is dan alleen het patroon te koop? Vanaf wanneer, zodat je weet hoeveel bolletjes je nodig hebt? Dank je wel voor je reactie!!

  • Kreafabriek zegt:

   Beste Jacky, Iedereen kan meedoen. Met zowel de origineel samengestelde pakketten, een van de de Bravo Kreafabriek combinaties of met garen van jezelf. het patroon is voor iedereen gratis toegankelijk.

  • Kreafabriek zegt:

   Dat klopt Korina. De ene variant is het officiele pakket in Durable cosy dat verkrijgbaar is in een blauw/groenige variant of een roze en de andere advertentie vertelt je over de Bravo pakketten die wij als Kreafabriek hebben samengesteld met Bravo garen. Het zijn dus verschillende garen kwaliteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.