Dag 2 – De Kreafabriek cactus vijfdaagse – vijf gratis haakpatronen

We vroegen 4 bekende social media gezichten of ze voor ons een cactus-ontwerp wilden bedenken en uitwerken in een Durable garen naar keuze, we gingen zelf uiteraard ook aan de slag en zie daar de “Kreafabriek cactus vijfdaagse” was geboren. De ontwerpen zijn alle vijf heel verschillend en hebben als overeenkomst dat ze de cactus aaibaar maken. Beste Marlies (Madebyleen), Lilian (Haakmomentjesbylil), Blage (Blagecrochetdesign) en Doreen Moonen(By_door1), enorm bedankt voor jullie zachte, stekelige bijdragen. We verheugen ons erop om de gratis patronen met jullie, als Kreafabriek volgers, te delen.

Het tweede patroon – C2C kussenhoes met cactus

Het is dag 2 van de Kreafabriek cactus vijfdaagse en Doreen bedacht een prachtpatroon voor ons.

Misschien ken je Doreen wel?! Ze deelt haar heerlijke haaksels via haar blog ByDoor1 en op social media is ze heel actief . Deze creatieve moeder en juf haakt erg graag en is een bezig bijtje. Onlangs organiseerde ze nog een stipstijl feestje. Aan de foto’s te zien een groot succes. Al eerder ontwierp Doreen voor ons een mooi patroon van een dromenvanger. En nu bedacht, ontwierp en haakte Doreen in de populaire C2C (Corner to Corner) steek, dit gezellige kussenhoes voor de Kreafabriek. Cactusjes haken is Doreen trouwens niet vreemd want scroll je door haar Insta feed dan kom je tot de ontdekking dat haar eerder gehaakte stekelplantjes zelfs in het stippenboek van Nienke van der Zwan zijn opgenomen.

Het kussenontwerp van Doreen wordt gehaakt in Durable Cosy Fine en is een aanvulling in elk interieur. In het kussenhoes, waarvan je het patroon vandaag gratis ontvangt, werd gehaakt in de kleuren 2x Ivory (326) , 1x Mint (2137), 1x Warm taupe (343), en een restje Cosy Fine in vintage green, zachtroze en fuchsia.

Het complete pakket, incl de roze kleuren voor de bloem en de vintage green stekeltjes, en een kussenvulling van 40×40 cm is natuurlijk te bestellen in onze winkel. De kussenhoes wordt niet meegeleverd.

het pakket het patroon

Beste Doreen, fijn dat we weer samen konden werken. Dank je wel voor weer een heerlijk haakpatroon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.