Dag 3 – De Kreafabriek cactus vijfdaagse – vijf gratis haakpatronen

We vroegen 4 bekende social media gezichten of ze voor ons een cactus-ontwerp wilden bedenken en uitwerken in een Durable garen naar keuze, we gingen zelf uiteraard ook aan de slag en zie daar de “Kreafabriek cactus vijfdaagse” was geboren. De ontwerpen zijn alle vijf heel verschillend en hebben als overeenkomst dat ze de cactus aaibaar maken. Beste Marlies (Madebyleen), Lilian (Haakmomentjesbylil), Blage (Blagecrochetdesign) en Doreen (By_door1), enorm bedankt voor jullie zachte, stekelige bijdragen. We verheugen ons erop om de gratis patronen met jullie te delen.

Het derde patroon – Een Knuffel Cactus Kussen

Op deze derde dag van de Kreafabriek cactus vijfdaagse mogen we een prachtpatroon van Lilian Hillebrand, bekend als “haakmomentjesbylil” op het wereldwijdeweb, met jullie delen. Lilian ontwierp een zachte cactus voor de Kreafabriek. Kijk haar dochter toch eens mooi op de foto staan met haar nieuwe cactuskussen dat haar mama haakte voor haar. Lilian springt er op Instagram uit door haar sfeervolle hippe foto’s met oog voor detail, volg haar dus zeker als je ook een insta-member bent.

Een cactuskussen patroon dus vandaag. Net als gisteren, maar heel anders.

Lilian koos ervoor te haken in Durable Cosy Fine en Cosy. Ze gebruikte de volgende kleuren van de zachte garens. 3x olive 2148(Cosy), 1x Honey 2179 (Cosy Fine) en 1x Light Pink 203 (Cosy Fine). Samen met ongeveer 200 gram vulling en twee veiligheidsoogjes 18mm ontstond het kussen.

Bestel bij ons het complete kussenpakket incl vulling, garen en oogjes. En wil je een andere kleur voor de bloem of de bloempot? Voeg een opmerking toe aan je bestelling en we zorgen ervoor dat het goed komt.

het pakket

We zijn heel benieuwd naar de kussens die jullie gaan haken, delen jullie een foto via mail of instagram #kreafabriekcactusvijfdaagse? Leuk!

Lilian, dank je wel voor dit knuffelige patroon en Lois wat sta je prachtig op de foto!

het patroon

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.