Dag 4 – De Kreafabriek cactus vijfdaagse – vijf gratis haakpatronen

We vroegen 4 bekende social media gezichten of ze voor ons een cactus-ontwerp wilden bedenken en uitwerken in een Durable garen naar keuze, we gingen zelf uiteraard ook aan de slag en zie daar de “Kreafabriek cactus vijfdaagse” was geboren. De ontwerpen zijn alle vijf heel verschillend en hebben als overeenkomst dat ze de cactus aaibaar maken. Beste Marlies (Madebyleen), Lilian (Haakmomentjesbylil), Blage (Blagecrochetdesign) en Doreen (By_door1), enorm bedankt voor jullie zachte, stekelige bijdragen. We verheugen ons erop om de gratis patronen met jullie te delen.

Stekelig en zacht, kunnen beide eigenschappen samen gaan? Zeker! In de “Kreafabriek cactus vijfdaagse” kan dat.

De groene stekelige planten blijven onverminderd hip en zijn er in zo verschrikkelijk veel soorten. Ik weet nog dat we vroeger een hele grote cactus hadden thuis en het intrigeerde mij enorm dat er een wit druppeltje ontstond als je een stekeltje eraf brak. De tijd dat de cactus een kneusje onder de kamerplanten was, ligt ver achter ons. De prikkelplantjes zijn hipper dan ooit. Cactussen integreren zich naadloos in elk interieur. In manden, potten, macramé plantenhangers of op een grote strakke schaal. Het kán allemaal. Bijzonder toch, dat een plant met stekels, met niet een heel gezellig uiterlijk, zo trendy is en overal terug te vinden is. En dus ook bij de Kreafabriek.

Het vierde patroon – Een cactus placemat

Vandaag zetten we graag het cactus ontwerp van Blage Simic, beter bekend op instagram als “blagecrochetdesign”, in the picture. Blage heeft naast haar Insta-feed een Etsy shop waarin ook haar eigen stijl heel kenmerkend en herkenbaar is.

Voor het Cactus Kreapatroon koos Blage, net als Doreen eerder deze week, voor de C2C techniek. Zelfde techniek, zelfde cactus opdracht maar een compleet ander ontwerp. Met dit patroon kleed je je eettafel trendy aan met groene stekelplant placemats. De placemat heeft een opberghoekje voor het bestek. Je m(h)aakt zeker de blits als je vriendinnen hebt uitgenodigd voor het eten. Blage haakte de placemat in Durable Coral. Een gemercericeerd, 100% katoen draadje. Ze gebruikte 2x de kleur Ivory (326) en 1 bolletje Bright green (2147)

Heel veel plezier met dit leuke patroon. Wel een foto delen hoor van je hip aangeklede tafel! info@kreafabriek.nl en #kreafabriekcactusvijfdaagse

Het patroon Het pakket

Blage, dank je wel voor je Kreafabriek Cactus vijfdaagse bijdrage. Graag tot de volgende samenwerking.

 

 

 

One thought on “Dag 4 – De Kreafabriek cactus vijfdaagse – vijf gratis haakpatronen

  1. Pingback: Winactie - De Kreafabriek cactus vijfdaagse - vijf gratis haakpatronen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.