De Col(d)-4-him CAL – week 1

De Col(d)-4-him CAL - week 1

Het eerste deel van het patroon van onze nieuwste CAL staat online. Iedereen kan en mag aanhaken! Gezellig. Het is heerlijk te lezen en horen dat mensen zo enthousiast zijn over het idee van dit patroon. Bedankt! Enorm fijn dat we met zoveel mensen samen kunnen starten vandaag. Doe je ook mee?

Het officiele Kreafabriek CAL-pakket voor deze set wordt gehaakt in Durable Forest met haaknaald nummer 5. Het pakket bestaat uit 5 bollen Forest, een officieel leren label en een imitatie leren lint.

Haak je aan bij dit gezellige meehaak-project, dan heb je over vier weken een echte slouchy beanie (hangende muts) en hippe col gehaakt. Het patroon bestaat uit banen van verschillende patronen en worden in col en muts herhaald. In het patroon wordt je stap voor stap en foto voor foto meegenomen in de haaksteken. Daarnaast zijn er ook verschillende filmpjes gemaakt die je de steken nog eens laten zien. Het is superbelangrijk dat je blijft tellen en passen bij deze CAL. Iedereen heeft een andere hand van haken en niet één hoofd is hetzelfde. Maar het gaat je vast en zeker lukken om deze mooie set te haken.

Vandaag beginnen we met de col. Je leert het boord te haken en haakt de eerste strook van het patroon in de gekruiste V-vorm van 2 stokjes met verlaagde insteek. Heel veel plezier en laat ons weten hoe het gaat hoor! Vinden we erg, erg leuk.

Fijne avond verder en een goed weekend.

Download week 1

Wil je nog aanhaken en ook zo een mooi pakket bestellen?

Bestel hier

 

Col(d)-4-him CAL 2018 pakket prodcut foto durable forest  Col(d)-4-him CAL 2018 pakket durable forest op de bank   Col(d)-4-him CAL 2018 pakket durable forest boek

 

One thought on “De Col(d)-4-him CAL – week 1

  1. Marjolein zegt:

    Hai, heb een vraagje. Ronde 8, daar haak je het tweede stokje OVER het eerste heen. Houdt dit in dat je insteekt en de draad van achter het eerste stokje ophaalt en zo het eerste stokje insluit? Of.. klap je het eerste stokje beetje achterover, brengt draad naar voren en haak je dan het tweede stokje los voor het eerste stokje liggend? Alvast bedankt mooiiii patroon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.