De Col(d)-4-him CAL – week 2

De Col(d)-4-him CAL - week 2

Het eerste deel van het patroon van onze nieuwste CAL staat sinds vorige week online en heel veel van juliie hebben ons weer weten te vinden. Geweldige foto’s hebben we ontvangen. Jullie gaan echt supergoed. Heerlijk om te zien. Iedereen kan en mag aanhaken! En mensen helpen elkaar. Gezellig. Het is zo fijn te lezen en horen dat mensen zo enthousiast zijn over het idee van dit patroon. Bedankt! Enorm fijn dat we met zoveel mensen samen deze set haken. Wil je nog aanhaken? Geen probleem. Dat kan!

Het officiele Kreafabriek CAL-pakket voor deze set wordt gehaakt in Durable Forest met haaknaald nummer 5. Het pakket bestaat uit 5 bollen Forest, een officieel leren label en een imitatie leren lint.

Haak je aan ?

Haak je aan bij dit gezellige meehaak-project, dan heb je over vier weken een echte slouchy beanie (hangende muts) en hippe col gehaakt. Het patroon bestaat uit banen van verschillende patronen en worden in col en muts herhaald. In het patroon wordt je stap voor stap en foto voor foto meegenomen in de haaksteken. Daarnaast zijn er ook verschillende filmpjes gemaakt die je de steken nog eens laten zien. Het is superbelangrijk dat je blijft tellen en passen bij deze CAL. Iedereen heeft een andere hand van haken en niet één hoofd is hetzelfde. Maar het gaat je vast en zeker lukken om deze mooie set te haken.

Vandaag gaan we verder met onze mooie set. We maken een start met het haken van de slouchy beanie. Dit is het colpatroon in het klein. Je herhaalt het boord en haakt de eerste strook van het patroon weer in de gekruiste V-vorm van 2 stokjes met verlaagde insteek. Deze steek vonden sommigen van jullie lastig. Het is belangrijk om echt ‘verlaagd’ in te steken om een stokje van de V-vormen van een vorige ronde. Zo krijg je een beetje diepte in het werk.

Verder haken we weer ribbelstroken en leer je twee nieuwe steken. Deze steken zijn minder ingewikkeld als de verlaagde insteek stokjes van week 1.Heel veel plezier weer en blijf ons foto’s sturen hoor. Enorm nieuwsgierig naar de voortgang van iedereen.  Oh en je ‘haakt’ niet alleen deze week, je ‘maakt’ ook nog…..mmmm

Fijne avond verder en een goed weekend.

Week 2

Aanhaken kan nog steeds.

Pakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.