De Col(d)-4-him CAL – week 3

Ennnnnnnnn, floep,…. weer een week voorbij. Wat schieten jullie geweldig goed op. Leuk! En mocht je niet helemaal ‘bij’ zijn met je huiswerk, geeft niets. Het is geen wedstrijd. De patronen blijven lekker online staan en ook volgend jaar is het nog weer herfst en winter! Maar het is wel erg leuk voor ons te zien dat er weer overal meegehaakt wordt met onze CAL. De Col(d)-4-him is zelfs in Fiss Oostenrijk gespot. Dat is wel een echte bofset.

Ook deze week gaan we weer verder met een stukje herhaling. De ribbels zijn populair deze keer. En je leert weer een nieuwe steek. Vergelijkbaar met de moeilijkheidsgraad van week 2. Het gaat je lukken! Blijf ons ook vooral foto’s sturen. Heerlijk om te zien. Al die kleuren en verschillende garens. Dat moeten wel heel mooie unieke sets worden allemaal. Verheug me nu al op week 4, als de sets gedragen kunnen gaan worden.

Week 4, volgende week, sluiten we dit korte meehaakproject alweer af…bah jammer! Maar ook heel leuk, want misschien komt er nog wel een piepklein wintertje aan voor sets. Dat zou leuk zijn. Maar nu eerst week 3. Heel veel plezier er weer mee.

Week 3

Aanhaken kan nog steeds.

Het pakket

2 thoughts on “De Col(d)-4-him CAL – week 3

 1. Joyce Beekink zegt:

  Hoi, ronde 49 is bijna af, maar…………………….nu is mijn bol wol op. Wat nu?
  Ik heb nog wat wol van de beanie, maar weet niet hoeveel rondes ik daar nog bij moet haken volgende week.
  Zal/Kan ik een bolletje bij bestellen en eventueel ophalen?

  • Kreafabriek zegt:

   Dag Joyce, Dat is heel vervelend natuurlijk. Je hebt dus nog geen boord aan je col en je moet de muts nog afmaken? Week drie van de muts is al wel klaar? Ik denk dat je erg ruim garen gebruikt bij haken.Natuurlijk willen we met je meedenken.Ik ga je op het bij ons bekende mailadres even een bericht sturen. We willen natuurlijk wel dat je je mooie set naar wens kunt afmaken. Tot zo in de mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.