De Kreafabriek beachbag CAL – week 1

De Kreafabriek beachbag CAL - week 1

De Kreafabriek beachbag CAL – week 1

Klaar voor de start?… AF! We zijn begonnen!

Wat enorm leuk dat er zo enorm veel mensen gaan meehaken! Bedankt voor alle enthousiaste en positieve reacties. We zijn er gewoon een beetje beduusd van. Het blijft namelijk echt wel heel bijzonder dat mensen willen m(h)aken wat jij bedacht. Natuurlijk hoop je op leuke reacties, maar je weet het nooit zeker. En het is weer gelukt! Weer een Kreafabriek CAL die jullie bijzonder genoeg vinden om er aan mee te willen gaan doen.

Deze week beginnen we met een stuk bodem van de Kahakai-tas met het dikke touw en het paktouw. Het is (zeker in het begin) een bijzondere klus met deze materialen. Maar het is zo leuk om de bodem te zien ontstaan. Het deed mij een beetje denken aan van die oude onderzetters op tafel vroeger. Die van een soort riet geknoopt waren. En als je er dan een pan op zette dan rook dat een beetje vreemd. Daarnaast mag je een begin maken met het katoen en dat haakt erg zacht en fijntjes in vergelijk met het grove touw. Daar moeten je vingers echt even aan wennen. Een strook van de tas is gehaakt van grannysquares met een klein bloempje erop. Deze granny leer je ook deze week.

We wensen je enorm veel plezier met de start van ons samen-haak project. Week 1 is een feit.

Wel foto’s delen hoor van hoe het gaat, dat vinden we erg leuk.

 

week 1

 

De weekpatronen worden als download aangeboden in PDF. Lukt het niet om het bestand te downloaden, controleer dan je browser en/of virusscanner-instellingen die mogelijk een download  blokkeren.

Houd onze facebook en instagram pagina’s altijd in de gaten. Eventuele aanpassingen (zoals in ronde 6 van de granny is doorgevoerd) worden ook daar aangekondigd.

 

7 thoughts on “De Kreafabriek beachbag CAL – week 1

  • Kreafabriek zegt:

   Nee Gesina, het spijt me. Het label ontvang je alleen als je het originele Kahakai pakket koopt. Erg leuk dat je aanhaakt bij onze CAL! Gezellig.

 1. Birgitte zegt:

  Net het eerste stuk af. Opluchting, want mijn duim is flink ingedeukt door de bodem.
  Wel een super leuk patroon. Dankjulliewel.

  • Kreafabriek zegt:

   Herkenbaar! Nu fijn met het zachte katoentje kleine bloemvierkantjes haken. Fijn voor je ingedeukte duimpje. Tot zaterdag…. sorry, echt weer een stukje bodem….

 2. Linda de gruyter zegt:

  Ik ben nog niet over de kleuren uit
  Als ik hem in meerdere kleuren wil maken is er dan een richtlijn voor de hoeveelheid?
  Dacht de onderhand van blauw en dan naar steeds lichter
  Pffft vind het zo moeilijk het is zo lief patroon dus niet voor harde kleuren vind ik persoonlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.