De Kreafabriek beachbag CAL – week 6

kahakai week 6 weekpatroon

De Kreafabriek beachbag CAL – week 6

Het is werkelijk zo fantastisch om alle tassen te zien groeien. Zo leuk dat jullie allemaal nog steeds de voortgang met ons delen. Dank daarvoor.

Inclusief deze week haken en maken we nog drie weken en dan zijn we klaar. Je gaat zo geweldig goed. In het Kahakai patroon van deze week groeit je etui een behoorlijk stuk en maak je een koord met kwastjes voor aan je tas. Je merkt dat je etui een herhaling is van steken die je in de tasCAL leert. Herhaling is leren toch? Ook in deze week is het goed opletten en tellen ……. en hier en daar is een eigen sjoemeltje gewoon toegestaan hoor. Dat ziet niemand en maakt je tas alleen maar unieker (bestaat dat woord eigenlijk?)

Heel veel plezier ook deze week weer met je Kahakai en mocht je het leuk vinden te weten…

De ananas werd voor het eerst ontdekt in het jaar 1493. Doordat deze fruitsoort snel bederft, werd het in die tijd als een luxe gezien wanneer iemand de kans kreeg om deze vers op te eten. Gelukkig is dat vandaag de dag anders. Dankzij het lage aantal calorieën, het ontbrekende vetgehalte en het hoge vitamine C-gehalte is de ananas tegenwoordig ontzettend populair.

 

Patroon week 6

Wil je ook nog aanhaken? Dat kan we hebben nog pakketten beschikbaar (helaas zijn de pakketten met Tilda stof uitverkocht, maar een eigen stofje is natuurlijk ook gewoon mogelijk).

Kahakai Pakket

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.