Durable Happy Colours poster – Vier patronen in één!

Durable Happy Colours

Zomerse, kleurige inspiratie.

De Durable Happy Colours poster – Vier patronen in één! Maar dat is leuk bedacht; vier patronen op één poster! Zoveel kleur en zomerse inspiratie… het zonnetje gaat al bijna schijnen.

De poster werd ontworpen door Yolande van den Boom. Je kent haar misschien van het zomerse boek “Haken in Ibizastyle”. De liefde voor haken en textiel kreeg Yolande mee van haar moeder en tante. Ze houdt van lieve mensen, alle kleuren, bloemen, bomen, koken, eten, reizen, kunst, lezen, werken, zon, sneeuw, feest, muziek, zingen en stilte. Elke dag is te kort voor haar. En dat ze geniet van kleur is duidelijk te zien in deze vier patronen.

Ze koos ervoor om te werken met Durable Coral, Glam, Cosy en Cosy Fine. Heerlijke garens voor fijne patronen. De Kreafabriek maakt het je graag makkelijk en dus stelden we daarom vier pakketten voor je samen van de genoemde garens zodat je direct aan de slag kunt met het door jou gekozen happy colours patroon.

Met of zónder patroonposter?

Deze poster van A2 formaat heeft aan de voorzijde een sfeerbeeld met de 4 zelf te maken home-deco accessoires. Aan de achterzijde dus de patronen om deze projecten zelf te haken. De poster wordt gevouwen geleverd in A4 formaat zodat je ‘m makkelijk kunt meenemen. De patronen passen natuurlijk niet allemaal in zijn geheel op de leuke poster dus geven we je bij elk pakket een link naar de rest van het patroon. Als je een pakket gekozen hebt dan kies je zelf of je dit pakket inclusief of exclusief de patroonposter ontvangen wilt. Het is namelijk wat overbodig om de poster bij elk pakket te moeten aanschaffen bedachten we ons. Let dus goed op welk pakket je bestelt!

Even een overzichtje van de patronen en de gebruikte garens:

Het stokpaardje – Leuk voor iedere kinderkamer, met een vrolijk bloementuig en wapperende manen vol bloemetjes. Dit stokpaard is gehaakt met Durable Cosy Fine en restjes haakkatoen in verschillende kleuren voor de bloemen.
Het dekentje – Een gehaakt dekentje van granny squares van ca. 100 x 100 cm, gehaakt van het Durable Coral haakkatoen. De kleurrijke squares zijn samengehaakt met Durable Glam voor een glitteraccent. Een heerlijk kraamcadeau om te haken, geven en krijgen!
De lantaarn – Deze zomerse lantaarn is gehaakt om de IKEA lantaarn Borrby. Leuk voor buiten op tafel met warme zomeravonden. Gehaakt met Durable Coral en accenten van Durable Glam.
Ronde poef – Het zomerse kleurgebruik en glitteraccenten maken dit een absolute eyecatcher in elk interieur. Met een rond binnenkussen van 60 cm, dat natuurlijk ook te bestellen is in onze Kreafabriek, is het een opvallende en kleurrijke accessoire. Dit prachtige ronde kussen is gehaakt met het zachte Durable Cosy en de glitteraccenten van Durable Glam.

Liever in een andere kleur?

Natuurlijk kan ik me voorstellen dat je de patronen erg leuk vindt, maar dat de regenboog nét niet jouw stijl is. Je kunt ons uiteraard altijd een bericht mailen (info@kreafabriek.nl) zodat we samen de garens kunnen kiezen in de kleuren die jij het mooist vindt. Hoe zou het kussen eruit zien in allemaal roze tinten? Bij elk pakket vind je een link naar de gebruikte garens zodat je makkelijk doorlinkt en andere kleuren kunt kiezen.

Bekijk snel de pakketten

De pakketten

 

Durable Happy Colours Deken  Durable Happy Colours Lantaarn 2  Durable Happy Colours   Durable Happy Colours - poef

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.