Durable vest Jolie – een gratis patroon

durable jolie vest gratis haakpatroon

Durable vest Jolie – een gratis patroon

De Franse vertaling van het woord jolie is “knap”, en dat is precies wat dit patroon is “een knap vest”! Mariska van het blog https://handmadejolie.wordpress.com/ (zeker een aanrader om haar te volgen) ontwierp dit heerlijke vest en haakte het in Durable Cosy Fine. Dit katoen/acryl garen is heerlijk luchtig en zacht en omdat het net iets dunner is als haar grote zus Durable Cosy, is het uitermate geschikt voor het haken van een sjaal, omslagdoek, dekentje of…… een vest.

Voor het vest op de foto gebruikte Mariska haaknaald 4,5 en een 5 en 15 bollen van het fijne Durable Cosy Fine in de kleur Ash nummer 2235. (De vierde van rechts in de onderste rij hieronder) Maar in welke kleur ga jij zo een heerlijk vest haken? Er zijn zoveel mooie tintjes. Ik geloof dat ik misschien wel voor de ochre (2182) ga. Leuk met een spijkerblousje eronder en een panterprint sjaal of misschien toch lekker veilig voor navy (321) die kan overal bij. Lekker makkelijk ook voor op vakanties. Oh wacht, of met Glam een draadje erbij en de naalden een maatje groter. Weer een idee op mijn To Do list erbij! Heel benieuwd in welke kleuren we het Jolie vest tegen gaan komen op het Wereld Wijde Web.

Cosy Fine Het patroon

Durable cosy fine gratis patroon vest jolie haken

durable cosy fine vest jolie haken gratis patroon durable cosy fine vest gratis patroon haken Durable cosy fine vest jolie gratis patroon haken

 

5 thoughts on “Durable vest Jolie – een gratis patroon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *