Form Fix Babylonia

Babylonia FormFix kussenhoes taupe

Form Fix Babylonia

Ken je dat gevoel na een avondje haken of breien? Een branderig gevoel in je nek, schouders of je armen? Veel mensen staan er niet bij stil maar het is erg belangrijk om tijdens het uitoefenen van je handwerkhobby (maakt niet uit welke), goed voor je lichaam te zorgen. Een juiste lichaamshouding is heel belangrijk om je hobby lang en zonder klachten te kunnen beoefen.

Ondersteuning

Ik heb het zelf ervaren. Je zit nu eenmaal niet de hele tijd kaarsrecht als je breit of borduurt of haakt. Ik zakte, ongemerkt, onderuit en liet mijn arm niet steunen. Deze tilde ik de hele tijd op en mijn schouder en elleboog vonden dat niet gezellig. En omdat ik mijn hoofd steeds naar voren liet zakken ging ook mijn nek protesteren. En dáárom hebben we besloten de Form Fix kussens van Babylonia op te nemen in ons fabrieks-assortiment. Deze kussens zijn populair als voedingskussen maar zijn in zoveel meer situaties te gebruiken. Ze zijn een ideale ondersteuning voor de nek, schouders of armen tijdens het handwerken….. En stiekem ook gewoon heel fijn als je op de bank ligt.

Uitvoeringen

De Form Fix Babylonia kussens zijn leverbaar in 2 verschillende maten. Het grote kussen en een mini variant. De tweede wordt geleverd met een klein opbergtasje en een hoes. De grote heeft geen hoes maar deze zijn wel in verschillende kleuren verkrijgbaar. Er is er zelfs eentje in rood met witte stippen! De kussens en hoezen zijn wasbaar. Kijk gerust of er een kleur voor je tussen zit op de Kreafabriek website.

Zorg goed voor je zelf.

(Binnenkort een blog op www.kekenhip.nl over nuttige oefeningen die je tijdens het haken of breien kunt doen om klachten te voorkomen).

Form Fix hoezen Form Fix binnenkussens

Babylonia Formfix kussen Babylonia Formfix kussen

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.