Hoe gaat het met de Scheepjes CAL van Kreafabriek ?

scheepjes cal 2016

De Scheepjes CAL 2016, ter nagedachtenis aan Marinke Slump, is van start gegaan…….wat een ongelooflijke ‘hit’. In Vlaanderen en Nederland volgen ruim 20.000 (mee)hakers de facebookgroep en wereldwijd op de internationale groep zijn nog eens 15.000 dames en heren “aangehaakt”. Wat prachtig toch dat er met zoveel enthousiasme wordt gedeeld en samen gewerkt. Er werd gisteren zelfs over geschreven in de krant. Wat een prachtig eerbetoon!

scheepjes cal 2016

Inmiddels zitten we met de Kreafabriek-deken ook in week drie van het patroon. Tertia haakt voor ons elke week de lapjes voor haar eigen “dance in the rain”. Een beetje vreemd misschien, nu het zulk prachtig weer is, om te praten over dansen in de regen…………..maar Tertia en haar dekentje zijn nu al beste vriendjes geworden. Ze schrijft over het garen (de Scheepjes merino soft) waar ze zo enthousiast over is en hoe de tas met bolletjes mee mocht naar de camping en ook over hoe ‘vies’ ze de kleur van week drie eigenlijk vindt (ze denkt gelukkig wel dat het goed komt in het uiteindelijke geheel….)

scheepjes cal 2016 scheepjes cal 2016 scheepjes cal 2016

Deze week worden er golfjes gehaakt zag ik net op de site van Scheepjes. Veel plezier Tertia! We zijn heel nieuwsgierig naar het resultaat.

Wil je meelezen over de Kreafabriek Scheepjes Dance in the rain? Dat kan! Elke dinsdag, de dag vóordat het nieuwe weekpatroon online komt, plaatst Tertia een nieuw bericht op haar blog.

Klik hier om mee te lezen met de dans van Tertia

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.