Knuffelkonijn XL – een gratis haakpatroon

   

Het Durable Furry konijn XL, ken jij hem al?

Misschien zag je hem al, misschien ook nog niet. Daarom nog even wat extra aandacht voor dit gratis haakpatroon van de Craftkitchen. Onlangs deelden ze het patroon van dit enorme XL knuffelkonijn. Van de bovenkant van zijn mutsje tot de onderkant van zijn hippe laarsjes meet deze zachte vriend 55 cm. In dezelfde kleur als muts en laarzen haak je er ook een rugzakje bij waarin alle geheimen en gezellige vertelseltjes van een kind bewaard kunnen blijven en in zijn grote oren zijn alle geheimen veilig. Hij mag graag mee naar de eerste schooldag gaan, op reis in de trein op weg naar opa en oma voor een logeerpartij, of lekker mee als je voor het eerst in een groot bed gaat slapen. Deze vriend beschermt je en troost je als het een beetje spannend is. En daarbij……hij is gewoon heerlijk zacht en zo leuk om te zien. Dus ook als je 32 bent kan hij prima op een plankje zitten in je nieuw gestylde huiskamer. Naast wat hippe planten kan ik me bijvoorbeeld zo voorstellen.

Durable Furry, werkt dat wel fijn?

Het knuffelkonijn XL wordt gehaakt van Durable Furry, een nieuw, heerlijk zacht en trendy garen met een prachtige bontlook dat een mooi luxe resultaat geeft. Voordeel van deze variant vachtjes-garen is dat het makkelijk uit te halen is als je een vergissing maakt. Dat is nog wel eens lastig met vergelijkbare garentjes. In het patroon wordt beschreven dat je gewoon ‘op gevoel’ moet haken met dit garen, maar onze ervaring is dat het ook erg prettig werkt om het patroon eerst te haken in een ander garen (in dit geval bijvoorbeeld cosy fine), waarbij je steeds alleen in de achterste lussen haakt. Daarna haak je het patroon nogmaals over de eerste versie heen met de Furry in alleen de voorste lussen. Het is dus wel extra werk, dit maniertje, maar het voorkomt telstress.

Het voorbeeldbeestje is gemaakt in de kleur Ochre van Furry maar ook van Durable Cosy Fine, een prachtige combinatie natuurlijk, maar wellicht past een andere kleurcombinatie veel beter in jouw straatje. Het is maar een idee……..

 

Dus mama’s, oma’s, tante’s en nichtjes van Nederland……… aan de slag!

Gratis Patroon Cosy Fine Furry

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.