Konijn Valentijn – Een nieuwe vriend in de Kreafabriek

Konijn Valentijn

Een nieuwe vriend in de Kreafabriek!

Graag stellen we je voor aan; Valentijn. Een knots van een konijn! Een beetje verlegen, heel vriendelijk en gek op rondspringen in de moestuin. Op zoek naar worteltjes en maiskolfjes die hij graag deelt met zijn konijnenvrienden. Valentijn mag ook graag op een plank in de (kinder)kamer een beetje zitten rondkijken of samen spelen met kleine mensenkinderen. Is hij gek op!

Op dit moment zijn natuurlijke materialen en grove structuren hipperdepip in het interieur en daar past Valentijn volledig bij. Hij wordt gehaakt met haaknaald 6 (als je heel los haakt is naald 5 of 5,5 wellicht beter) in Scheepjes Stoneashed XL. Dit garen is, net als het dunnere zusje ‘stonewashed’, supermooi. De werkstukken, gemaakt met dit garen ‘leven op’ door de gemeleerde draad. Het gemeleerde garen, met een samenstelling van 80% katoen en 20% acryl, is heerlijk zacht en soepel en kan gewassen worden op 40 graden. Een bol van 50 gram heeft een looplengte van ca 75 meter. De geadviseerde maat naald is 5. (De originele Valentijn werd dus gehaakt met naald 6). Valentijn heeft zittend een hoogte van ongeveer 30 cm (gehaakt met naald nummer 6) en tel je zijn lange springpoten mee dan kom je uit op ongeveer 50 cm….en dan reken ik de enorme flaporen van Valentijn (ongeveer 30 cm) nog niet eens mee!

De Kreafabriek-Valentijn werd gehaakt in Crystal Quartz 854 en heeft een neus en oogjes van Smokey Quartz 842. Bestel je een compleet Valentijn pakket in de door jouw gekozen kleur Stonewashed XL bij de Kreafabriek, dan wordt altijd 5 gram van de neus en oogjes kleur standaard mee geleverd. Bijkomend voordeel van de zachte neus en oogjes van deze brave konijnenvriend is dat hij veilig en zonder probleem de beste vriend van je (klein)zoon of dochter kan worden. Zie je de kleine Boris, Kate, Miran, Koray of Roosje al slepen met zijn of haar eigen Valentijn achter zich aan? En wil je deze stoere vriend liever een andere naam geven? Het kan natuurlijk allemaal. In welke kleur ga jij Valentijn haken?

Bestel je het complete Valentijn pakket dan ontvang je 7 bollen van de door jou gekozen kleur Stonewashed XL, 5 gram Stonewashed XL kleur 842 voor ogen en neus van Valentijn,250 gram synthetische poppenvulling. Het patroon ontvang je GRATIS bij je pakket.

 

Scheepjes-Stonewashed-XL-konijn valentijn  Konijn Valentijn - compleet pakket - Scheepjes Stonewashed XL achterzijde

Konijn Valentijn - compleet pakket - Scheepjes Stonewashed XL liggend

Konijn Valentijn - compleet pakket - Scheepjes Stonewashed XL kiekeboe   Konijn Valentijn - compleet pakket - Scheepjes Stonewashed XL handjes

 

Kijk hieronder voor meer informatie.

Konijn Valentijn – compleet pakket – Scheepjes Stonewashed XL

Konijn Valentijn haakpatroon (download)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.