De Kreafabriek beachbag CAL – week 2

gratis patroon durable dromenvanger

De Kreafabriek beachbag CAL – week 2

Je mag weer hoor! De Kreafabriek beachbag CAL – week 2 is aangebroken. We gaan weer verder met je eigen mooie Kahakai beachbag.

Je bent de afgelopen week druk geweest met de bodem cirkel die nu, als het goed is, een doorsnede van ongeveer ongeveer 31 cm heeft. Om ook nog een beetje lief te zijn voor je vingers maakte je ook 6 bloemgranny vierkantjes in het zachte Durable Coral katoen. Mocht je de markeerdraadjes op de hoekjes vergeten zijn dan nu alsnog de tip om ze echt wel aan te brengen. Ze zijn echt heel handig bij het verbinden van alle mooie vierkantjes deze week.

Want dat gaan we dus o.a. doen deze tweede week; vierkantjes verbinden tot een lange sliert. En de bodem krijgt verder vorm deze week. Nog een begin van katoen op de bodem en dan wachten we op week 3. Heel veel plezier weer en tot volgende week zaterdag.

Blijf de mooie foto’s van je voortgang vooral delen via Facebook en onder #kahakai via Instagram, daar worden we heel blij van!

Patroon Week 2

De weekpatronen worden als download aangeboden in PDF. Lukt het niet om het bestand te downloaden, controleer dan je browser en/of virusscanner-instellingen die mogelijk een download  blokkeren.

Houd onze facebook en instagram pagina’s altijd in de gaten. Eventuele aanpassingen (zoals in ronde 6 van de granny is doorgevoerd) worden ook daar aangekondigd.

One thought on “De Kreafabriek beachbag CAL – week 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.