De Kreafabriek beachbag CAL – week 3

kahakai gratis haakpatroon

De Kreafabriek beachbag CAL – week 3

Geweldig! Je hebt de bodem gehaakt! Reden genoeg om trots te zijn op het resultaat. Vanaf nu verder met het heerlijke zachte Durable Coral katoen. We haken op de 180 Halve Stokjes waar je mee eindigde, een serie plopjes. Ken je ze nog van de wantenCAL? Zo niet…. we leggen het stap voor stap uit hoor! Vervolgens ga je de band van granny vierkantjes vasthaken. Een tip voor dit stukje patroon is dat je echt goed moet opletten en tellen. Nog een paar andere nieuwe steekjes en je bent weer een heel eind verder met je tas. Zo leer je deze week ook hoe je kleine zomerse hooibaaltjes haakt (die ik vroeger op vakantie zag vanuit een snoei hete auto onderweg naar Frankrijk).

Advies is dus erg goed te lezen en tellen deze week.

Blijf de mooie foto’s van je voortgang vooral delen via Facebook en onder #kahakai via Instagram, daar worden we heel blij van!

Patroon Week 3

De weekpatronen worden als download aangeboden in PDF. Lukt het niet om het bestand te downloaden, controleer dan je browser en/of virusscanner-instellingen die mogelijk een download  blokkeren.

Houd onze facebook en instagram pagina’s altijd in de gaten. Eventuele aanpassingen (zoals in ronde 6 van de granny is doorgevoerd) worden ook daar aangekondigd.

Wil je ook nog aanhaken? Dat kan we hebben nog pakketten beschikbaar (helaas zijn de pakketten met Tilda stof uitverkocht, maar een eigen stofje is natuurlijk ook gewoon mogelijk).

Kahakai Pakket

gratis patroon haken kahakai Heel veel plezier deze week!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.