De Kreafabriek beachbag CAL – week 4

Kahakai Cal week 4

De Kreafabriek beachbag CAL – week 4

Pareltjes, waaiertjes en roosjes! We gaan aan de slag. Week 4 van de Kahakai-CAL is begonnen. Heerlijk! Weer een paar mooie nieuwe steken voor je tas.

Deze week haak je pareltjes, zomerse waaiertjes en …….. roosjes! Deze laatste vragen secuur werken en telwerk. Lees goed en volg het patroon stap voor stap. Het gaat je echt lukken. Denk, als je een frommelig roosje gehaakt hebt, aan het volgende advies: “Het komt echt goed!”

Heel erg veel plezier deze week.

Patroon Week 4

De weekpatronen worden als download aangeboden in PDF. Lukt het niet om het bestand te downloaden, controleer dan je browser en/of virusscanner-instellingen die mogelijk een download  blokkeren.

Houd onze facebook en instagram pagina’s altijd in de gaten. Eventuele aanpassingen (zoals in ronde 6 van de granny is doorgevoerd) worden ook daar aangekondigd.

Wil je ook nog aanhaken? Dat kan we hebben nog pakketten beschikbaar (helaas zijn de pakketten met Tilda stof uitverkocht, maar een eigen stofje is natuurlijk ook gewoon mogelijk).

Kahakai Pakket

 

 

4 thoughts on “De Kreafabriek beachbag CAL – week 4

 1. Birgitte zegt:

  Hoi, hoi,
  Ik ben druk aan de slag met het patroon en wat wordt het MOOI. Het is heel goed te volgen, zeker als je het stap voor stap doet. Maar nu ben ik op een punt aangekomen, waar ik niet snap.
  Op pagina 7, net onder foto 57, de eerste alinea. De 3 lossen dat snap ik nog. Maar dan. . .
  Ik denk dat ik de halve vaste ook goed geplaatst heb, het rollen is geen probleem, maar hoe moet ik dat dan vastzetten, en waar ???
  Is er misschien een filmpje op youtube, of zijn er meer foto´s. Ik heb al gezocht op internet, maar nog niets gevonden waar ik wat aan heb.
  Weten jullie raad?

  Groetjes uit Limburg,
  Birgitte

  • Kreafabriek zegt:

   Dag Birgitte, wat leuk dat je zo enthousiast bent. Je bent al tot het rolletje (rozenknopje) gekomen. Met het vastzetten bedoel ik dat je door de onderkant van het rolletje heensteekt (niet al te nauw nemen waar precies) zodat het rolletje niet meer uitrolt. Daarna steek je, voor de zekerheid, nog een keertje door de onderkant van het roosje heen. Ik hoop dat je zo verder kunt! Veelplezier verder met het patroon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.