De Kreafabriek beachbag CAL – week 5

patroon week 5 kahakai

De Kreafabriek beachbag CAL – week 5

Fijn, we kunnen weer verder! Week 5 van de Kahakai-CAL is begonnen. Heerlijk! Nieuwsgierig naar wat je deze week gaat leren en haken?

We hebben al heel veel roosjes langs zien komen via social media. Fijn ook te lezen dat er zoveel oplossingen worden gevonden als het even niet zo goed gaat.

Deze week lijkt het alsof er een meeuw over je tas gelopen heeft. Allemaal kleine pootafdrukjes verschijnen er…. Goed opletten en mocht het niet helemaal lukken…Sjoemelen!! Het gaat je zeker weer lukken. Week 5 is een uitgebreid patroon met zelfs een begin aan je etui en uiteindelijk een recept voor wat ontspanning. Geniet weer van je Kahakai en blijf vooral foto’s delen met ons.

Patroon Week 5

De weekpatronen worden als download aangeboden in PDF. Lukt het niet om het bestand te downloaden, controleer dan je browser en/of virusscanner-instellingen die mogelijk een download  blokkeren.

Houd onze facebook en instagram pagina’s altijd in de gaten. Eventuele aanpassingen (zoals in ronde 6 van de granny is doorgevoerd) worden ook daar aangekondigd.

Wil je ook nog aanhaken? Dat kan we hebben nog pakketten beschikbaar (helaas zijn de pakketten met Tilda stof uitverkocht, maar een eigen stofje is natuurlijk ook gewoon mogelijk).

Kahakai Pakket

2 thoughts on “De Kreafabriek beachbag CAL – week 5

  1. Annelien zegt:

    Bij de meeuwenpootjes kom ik er niet goed uit. Ik weet niet goed hoe/waar ik de vijf vasten na het ophalen van de lussen moet haken. Wordt niet zoals op de foto. Heb je tips?
    Groetjes Annelien

    • Kreafabriek zegt:

      Beste Annelien, Ik begrijp je vraag. Ik denk dat het het meest handig is als je na een pootje vijf vasten haakt op de plek waar jij denkt dat het moet. Daarna haak je het volgende pootje. En als je DAN tussen de puntjes van de teentjes (de teentjes van twee pootjes bedoel ik) twee gaatjes ziet (2 steekjes bedoel ik dan) dan zit je goed. Ik hoop dat het lukt. Groetjes uit de Kreafabriek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.