De Kreafabriek beachbag CAL – week 7

durable cal gratis patroon

De Kreafabriek beachbag CAL – week 7

Deze week ga je afronden…… tenminste het haakwerk! Je tas en je etui krijgen beiden nog een reeksje nieuwe en reeds bekende steken en worden beiden met een mooi randje boogje afgesloten. Ik hoop dat dit ook weer zo geweldig goed gaat als de vorige weken, maar eigenlijk heb ik daar geen twijfel over omdat je tot nu toe zo geweldig goed gaat! Nogmaals ook nog even onze dank aan alle hakers die elkaar zo actief helpen op de social media kanalen. Heerlijk!

Pak je haaknaald voor de laatste keer in deze CAL en leg alle andere “ingrediënten” klaar voor volgende week. Je kunt dan met de hand alles gaan stikken, maar een naaimachine gaat echt een stuk sneller. Wellicht heb je zelf geen machine, maar dan heeft de buuf er misschien wel eentje die je even gebruiken mag. Of een creatieve tante die je even kan helpen. Volgende week dus de afsluiter maar nu eerst nog aan de haak. Plezier weer.

Patroon week 7

Wil je ook nog aanhaken? Dat kan we hebben nog pakketten beschikbaar (helaas zijn de pakketten met Tilda stof uitverkocht, maar een eigen stofje is natuurlijk ook gewoon mogelijk).

Kahakai Pakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.