Kreafabriek winter-CAL wanten haken week 2

Kreafabriek winter-CAL wanten haken week 2

Zo begin je met een CAL en zo opeens is er alweer een week voorbij. Het is leuk te zien dat er zoveel mensen mee doen, en dat er al zoveel boorden (bijna) klaar zijn! Heel goed ook dat we op een kleine vergissing gewezen werden door een aantal oplettende haaksters! Dank nogmaals voor jullie berichten.

En toen was de week dus alweer voorbij, de boorden zijn gehaakt en we gaan deze week beginnen met de plopjes. Het zijn kleine clustertjes van stokjes. Het is even oefenen maar het gaat je zeker lukken. En oefenen kun je zeker de komen de weken, de wanten en de col zitten propje-vol met plopjes. “plopje-vol” dus eigenlijk. Een aantal toeren clustertjes op je wanten en op je col in dit weekpatroon.

Voor deze week is ook een filmpje gemaakt dat het patroon nog even wat duidelijker maakt. Schroom verder ook niet om vragen te stellen! Wij, en ook zeker weer andere haaksters hebben we al gemerkt, helpen je heel graag. Voor deze week is het belangrijk goed te blijven tellen en markeren. Heel veel plezier met het patroon!

 

Download week 1 Download week 2 Download week 3 Download week 4 Download week 5

Wil je nog aanhaken bij dit project? Dat kan natuurlijk!

Pakket Merino Pakket Bravo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.