Less is more sjaal en muts – Durable – een gratis patroon

Less is more sjaal en muts - Durable - een gratis patroon

Dat is wel een heel lief passende cadeautje van Durable, zo op deze prachtige, koude Valentijsdag. Een gratis patroon van een heerlijk zachte muts en sjaal. De Less is more sjaal en muts set! Op dit moment zijn grove, eenvoudige steken en stoffen de trend en daar past dit mooie patroon prima bij. De grote driekhoeksjaal haak je met 8 bollen Durable Cosy en twee knotten Glam (voor een subtiel streepje langs de rand van de sjaal) en voor de bijpassende muts heb je 3 bolletjes Cosy nodig. De Clover pompom maker maat L is niet persé nodig, maar het is wel echt een heel erg handig apparaatje. De winterwarme set haak je met haaknaald maat 7. Dat schiet dus lekker op. Dat ene originele cadeautje voor je vriendin die over twee weken op wintersport jarig is, heb je dus zo af! Leuk!

Ook als je een beginnend haakster bent, gaat dit je echt lukken. Het zijn eigenlijk alleen maar stokjes die je haakt en het patroon neemt je stap voor stap en met duidelijke foto’s mee! Dus zeker doen!

Het Durable Cosy, de grote zus van Cosy Fine, is een fijne zachte fluffy mixdraad van 58% katoen en 42% acryl en uitermate geschikt voor deze mooie hippe set. De “Less is more”-set is natuurlijk in elke gewenste kleur te haken.

Bekijk hier snel welke kleur Cosy en Glam jij het mooist vindt

Cosy Glam Pompom

Heel veel plezier met de gratis patronen.

Patroon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.