Norwool Kabel Trui – een gratis patroon

Norwool Kabel Trui - een gratis patroon

Norwool presenteerde vandaag alweer een nieuw gratis haakpatroon. Een heerlijk oversized trui gehaakt met de heerlijk warme sokkenwol. We gaan kabels haken! Doris van JustDDdesign neemt je stap voor stap mee in een geschreven patroon maar ook zijn er filmpjes met uitleg. Handig!! This pattern is even available in English.

Goed, kabels haken dus. In sokkenwol? Kan dat? Natuurlijk.

Het Durable Norwool Plus garen is een menging van 40% acryl, 40% polyamide en 20% superwash wol. Dit maakt het een heerlijk zacht garen, sterk, duurzaam en gemakkelijk te verwerken wolletje. Door deze eigenschappen is dit garen bij uitstek geschikt voor de bekende Noorse sokken, maar eveneens aan te raden voor warme wanten, een fijne shawl, een heerlijke muts of….. deze fijne trui. Voor een paar sokken gebruik je ongeveer 2 bollen norwool plus. Voor de trui kun je de volgende maten met aantallen bollen aanhouden. Voor maat 36, 38 of 40 gebruik je 11 bollen en voor maat 42, 44 en 46 gebruik je 13 bollen (voor elke 3 maten voeg je 2 bollen toe). Het garen is verkrijgbaar in 11 mooie natuurlijke tinten dus ….

Kom maar op met die kou! Klaar voor sneeuw en ijs, warme chocolade na een schaatstocht? Of gewoon voor een heerlijke thuisdag in je grote, warme, zelfgehaakte trui? Wij wel! Misschien ga ik wel proberen om een heerlijke col op de trui te haken. Een bol extra dus voor de Kreafabriek!

Bekijk hier snel de Durable Norwool Plus kleuren

Het Patroon Norwool Plus

 

 

Durable gratis patroon haken norwool  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.