Over Kreafabriek

Welkom in de Kreafabriek! Wat gezellig dat je hier terecht bent gekomen, dat je in mijn fabriekje komt winkelen en wat leuk om elkaar te leren “kennen”.

Ik ben Claudia Scheuneman, maar op mijn creatieve haakjes en maakjes staat altijd ‘Kaatje’, dus ‘Kaatje’ mag ook. Denk dat ik geboren ben met een tasje met stofjes, haak- en breinaalden en naaispulletjes in mijn hand. Mijn ouders noemden me vroeger altijd Kaatje en dat vind ik een heel gezellige naam. Kaatje m(h)aakt van alles. Handwerken is echt een belangrijk stukje van mijn ‘Kaatje-zijn’. Waar houd ik nog meer van? Van Bert, van Tim en Daan en van kleine Guusje-hond. Van een high-tea met vriendinnen en van samen sushi eten, van zelf koken, van verse kraaksneeuw ’s nachts en zon overdag in de bergen, van reizen en reisjes, van oud servies met roosjes en gouden randjes en van “samen en delen”. Dat laatste wil ik met mijn Kreafabriek uitdragen.

Ik hoop dat je het hier gezellig vindt, je heerlijk rond komt kijken en je inspiratie op doet terwijl je thuis lekker op de bank zit met een kopje thee. Ik kom je ook heel graag “tegen” via social media. Samen ‘delen’ en elkaar helpen en inspireren bij steeds weer een nieuw samen-maak-project dat Kreafabriek heeft opgezet. Kan ik je ergens mee helpen, laat het me weten. We helpen je graag vanuit onze Kreafabriek. We hopen dat je er blij van wordt. Van het pakketje dat je hebt besteld, dat het als een klein cadeautje voor jezelf voelt. En vind je het leuk ook een klein stukje van jouw creativiteit te delen met de Kreafabriek en anderen te inspireren? Mail ons dan een mooie foto van je werkstuk. We kijken dan of er nog een lijst vrij is in onze galerie. Vol trots laat ik hier ook enkele stukken van ‘Kaatje’ zien en ik kijk echt uit naar wat jij hebt gemaakt en wat je graag wilt delen met ons.

Veel winkelplezier en tot in de Kreafabriek!