Reuzeknuffel – een gratis haakpatroon

Reuzeknuffel - een gratis haakpatroon

Hoe hebben we dit gratis patroon nu toch over het hoofd kunnen zien? Het is zo een mooierd, deze ……. wat is het eigenlijk? Een lief wezentje! Dit diertje past echt op elk kinderbed, je kunt hem geheimpjes vertellen, hem knuffelen, hem gebruiken als rugsteuntje of je achter hem verstoppen als je samen een spannende film kijkt. Het beestje wordt gehaakt in Durable Cosy. Een prachtige mix van gemerceriseerd katoen en polyacryl. Hierdoor is het garen zacht, warm, chunky en super mooi! Durable Cosy is ideaal voor haakprojecten zoals grote knuffels, winterkleding en woonaccessoires. Dit knuffelkussen leent zich uitstekend voor dit heerlijke garen.

Het patroon werd voor Craftkitchen ontworpen door Heleen Scharstuhl. Op haar blog Vol van Wol (http://volvanwol-nl.blogspot.com/) deelt Heleen van alles dat met haar liefde voor haken, wol,ander garen en aanverwante zaken te maken heeft. Wat een inspiratie. Dit kussenpatroon werd gedeeld door Craftkitchen en we verwijzen je er graag naar.

Het Patroon

Om zelf dit knuffelbeest te haken heb je de volgende “ingredienten” nodig.

  • Durable Cosy – 2 bollen Ivory 326
  • Durable Cosy – 4 bollen Ash 2235
  • Durable Cosy – 2 bollen Black 325
  • Durable Cosy – 3 bollen Ochre 2182
  • 400/500 gram vulling
  • Haaknaald 4 mm
  • Schaartje
  • Stompe borduurnaald

Natuurlijk stelden we als Kreafabriek een pakket voor je samen met daarin alle benodigde garens en de vulling (Panda). De haaknaald, het schaartje en de borduurnaald worden niet meegeleverd. Naast de Ochre variant kun je bij ons ook uit andere kleuren kiezen. Bekijk hier snel het pakket.

Het Pakket

Heel veel plezier met het haken van deze…….. hoe ga jij hem noemen? Deel je het eindresultaat met ons en de wereld? Kijk ik naar uit.

durable cosy gratis patroon knuffelkussen

2 thoughts on “Reuzeknuffel – een gratis haakpatroon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.