Schachenmayr Soft & Easy zes-daagse, gratis patroon 1

gratis patroon Karel Kat

Een heerlijk nieuwe projectje bij Kreafabriek. De Schachenmayr Soft & Easy zes-daagse!

We vroegen vijf bekende creatieve gezichten uit de digitale wereld voor ons het nieuwe Schachenmayr Soft & Easy-garen te testen en met de door hen gekozen kleur(en) een patroon voor ons te ontwerpen. Gelukkig waren alle vijf heel enthousiast en zijn de patroontjes allemaal zo leuk geworden. Allemaal zo verschillend, maar ook allemaal zo creatief. Erg bijzonder om te zien en fijn om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen en met hen samen te werken.

We zeggen nog niet wie alle vijf de ontwerpers zijn en wat er de zesde dag gaat gebeuren maar het is zeker de moeite waarde vandaag en de komende vijf dagen de Kreafabriek te bezoeken. Het garen dat centraal staat in onze zes-daagse is dus Schachenmayr Soft & Easy en van elk van de ontwerpsters hoorden we hoe enorm zacht ze het garen vonden en hoe heerlijk het haakte. Daar ben ik het zeker mee eens. Het garen ziet er heel gekkig gedraaid uit en is wat stretchy (bestaat dat woord?) en is dus, zoals gezegd, heel zacht. De knotten hebben een lange looplengte van 235 meter bij een gewicht van 100 gram.

Vandaag mogen we het eerste patroon delen van Esther Vink-Versteeg. Haar creatieve naam in de digitale wereld is Zussenzoo. Esther haakt graag in naturel kleuren en roze zo lijkt het als je haar facebook en instagram pagina’s bekijkt. Wij zijn, naast haar haaksels, ook erg onder de indruk van haar prachtige foto’s. Deze zorgen ervoor dat je direct wilt gaan maken wij zij ook maakte. Natuurlijk raden we je aan om Esther via beide social media kanalen te gaan volgen. Zoveel inspiratie!

Voor Kreafabriek ontwierp Esther KaterKussen Karel! Ze heeft Soft & Easy in kleurnummer 2 voor ons getest en via haar eigen social media vertelt ze daar meer over. Het kussen is zo leuk geworden, wij zijn blij dat we het gratis patroon, als eerste in onze patronen zes-daagse reeks, met je mogen delen! Beste Esther, dank je wel!

     

Hieronder vind je het patroon! Heel veel plezier ermee. Heel benieuwd welke kleur Schachenmayr Soft & Easy jij kiest.

Het Patroon Soft & Easy Garen

Tip: Neem zeker een kijkje op de facebook- en instagram pagina van Esther

https://www.facebook.com/Zuss-Zoo-414933391998637/

https://www.instagram.com/zussenzoo/?hl=nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.