Schachenmayr Soft & Easy zes-daagse, gratis patroon 2

Schachenmayr Soft & Easy Woltas Tunisch haken

Vandaag mogen we het tweede gratis in onze Soft & Easy reeks laten zien. Het garen wat deze week centraal staat in de Kreafabriek wordt geleverd in heerlijke zachte cilinderknotten. Het acrylgaren is zo gemaakt dat de eventuele pluispilletjes zo van je werk afvallen. Zelfde garen dus als gisteren, een andere ontwerpster en dus na het Karel Kussen van gisteren, een compleet ander ontwerp.

In 2014 pakten moeder Monique en dochter Sharina Helderop voor het eerst een haaknaald vast en een jaar later was hun blog “Haakhelden” een feit. De haakhelden haken van patroon maar ontwerpen ook zelf leuke patronen. Zo ook voor ons! Sharina ontwierp voor de Schachenmayr Soft & Easy zes-daagse van Kreafabriek een echte WOL-TAS en is daarmee onze tweede ontwerpster in ‘the spotlight’.  Sharina koos voor de kleurnummers 31 en 35 en haakte de tas in een tunische breisteek…Het is inderdaad net een echte breisteek (en het gaat vast sneller als breien…..).

Heel leuk dat we in onze zes-daagse ook een Tunisch patroon hebben. De foto’s in het patroon zijn enorm duidelijk dus ik denk dat er binnenkort heel wat tassen zullen verschijnen op het www haakweb. De Haakhelden doen vaker een garen-proeverij en bedenken erg gezellige patronen. Op zoek naar inspiratie? Lees dan zeker het blog van de dames en/of volg ze via social media. Ook over het Schachenmayr Soft & Easy, dat centraal staat in onze zes-daagse, beschreef Sharina haar ervaringen welke ze een dezer dagen natuurlijk via het blog van Haakhelden zal delen.

Voor nu vanuit de Kreafabriek onze dank voor jou Sharina! En groetjes aan Monique.

  

Bekijk hier snel het patroon en maak je eigen Tunische Woltas. Wat zal hij anders zijn in andere kleuren…

Het Patroon Soft & Easy Garen

Neem zeker even een kijkje op het blog van de Haakhelden of volg ze via social media

https://dehaakhelden.com/

https://www.facebook.com/haakhelden/

https://www.instagram.com/haakheldsharina/

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.