Schachenmayr Soft & Easy zes-daagse, gratis patroon 3

Je kent ze vast nog wel; de polaroid camera’s van vroeger. Camera’s die meteen de gemaakte foto konden afdrukken. Ze verdwenen, er werd een heleboel nieuws bedacht en toen was daar opeens de INSTAX. Een hippig klein cameratje dat eigenlijk hetzelfde doet als de polaroid camara van vroeger. En hoe ze op het idee kwam, weet ik werkelijk niet maar toen wij Verie van het blog “Vestywo” vroegen het Schachenmayr Soft & Easy garen voor ons te testen, was een INSTAX wat ze bedacht….. Een piepklein cameratje van het heerlijk zachte garen.

We vroegen Verie om mee te doen met ons “garen-test-en-ontwerp-teampje” nadat we haar foto’s zagen van haar Col en wanten die ze met ons meehaakte met onze CAL deze winter. De foto’s die ze maakt hebben een bijzondere sfeervolle belichting en “bijzonder” en “sfeervol” zijn nu juist eigenschappen die wij zoeken in garen en patronen. De vraag was dus snel gesteld en gelukkig wilde Verie meedoen. Bezoek Verie dus zeker via social media en raak geinspireerd! Ze vertelt je een dezer dagen op haar eigen blog wat haar ervaringen zijn met het garen

Goed, een INSTAX, dus…. dit patroon maak je natuurlijk voor die ene vriendin die altijd de foto’s maakt bij elk feestje, ze kan de camera aan haar foto-tas hangen. Of als speldenkussentje is hij ook wel erg leuk, of in de poppenhoek op school van zoon of dochter, of met een rammetje erin voor een kindje in de box, of….. zomaar omdat hij leuk is om neer te leggen op een lief plekje in huis. We zouden het leuk vinden te zien waar jij je INSTAX voor hebt gebruikt.

Heel veel plezier met het patroon van Vestywo, Verie dank je wel voor de gezellige samenwerking en de mooie foto’s.

   

    

 

Het Patroon Soft & Easy Garen

http://vvestywo.blogspot.nl/

https://www.instagram.com/vestywo/

https://www.facebook.com/search/top/?q=vestywo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.