Scheepjes Skies – Cloud Catcher pillow – gratis patroon

Een gratis haakpatroon

Ja hoor, het is gelukt! Een eerste project gehaakt met het nieuwste Scheepjes Skies garen!

Ken je ‘The guy with the hook’, Mark? Een heerlijk blog met prachtige patronen. Een aanrader! Mark kreeg een aantal weken geleden de nieuwste garens van Scheepjes in handen en nu de Skies strengen geïntroduceerd zijn mocht hij zijn patroon delen. Hij haakte een prachtig rond, opengewerkt, wolkenkussen van alle 9 strengen uit de light assortiment box.

Skies betekent “luchten” in het engels en dit heerlijk zachte garen doet denken aan verschillende luchten. De kleuren kregen namen van verschillende wolkformaties. Zo is er bijvoorbeeld een cumulonumbis, een stratus en een cumulus. Alleen de namen al maken nieuwsgierig. De nieuwe garentjes van Scheepjes worden geleverd in een lieflijk luxe doosje. De verfwijze van het 100% premium katoen geeft het garen een gemeleerd wolken effect.  Feit dat het garen als strengen gepresenteerd wordt draagt bij aan het luxe gevoel ervan. De strengen rol je best eerst tot een bolletje voordat je begint aan het ronde cloud catcher pillow patroon. Het kussen krijgt een uiteindelijke doorsnede van 40 cm en haak je met naaldnummer 2,5. Wil je geen kussen maken maar een mooie doily? Gebruik dan, op advies van Mark, een 3.

Met toestemming van Mark mogen we het patroon gezellig delen met de Kreafabriek haaksters. Waarvoor dank natuurlijk. Heel veel plezier ermee en je eigen cloud catcher resultaat wel delen via social media hoor.

 

Skies Patroon

  

. 

 .

One thought on “Scheepjes Skies – Cloud Catcher pillow – gratis patroon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.