SMC Cotton Jersey – een gehaakt mandje -gratis patroon

smc cotton jersey gratis patroon

Schachenmayr (SMC) verovert de markt met het nieuwe Cotton Jersey garen. Een volumineus, rondgebreid garen van katoen met een polyamide kern. Door deze opbouw is dit garen lichter dan andere katoenen garens van deze dikte, en heeft het garen een lichte stretch. Cotton Jersey is het perfecte garen voor trendy en snelle homedeco ontwerpen en verkrijgbaar in 10 prachtige kleuren.

Schachenmayr Cotton Jersey 98 Schachenmayr Cotton Jersey 70 Schachenmayr Cotton Jersey 69 Schachenmayr Cotton Jersey 65 Schachenmayr Cotton Jersey 52 Schachenmayr Cotton Jersey 36 Schachenmayr Cotton Jersey 35 Schachenmayr Cotton Jersey 32 a Schachenmayr Cotton Jersey 22 goud a Schachenmayr Cotton Jersey 02 a

SMC ontwierp een mandje ter inspiratie en deelt het patroon nu gratis met je. Het is echt een eenvoudig patroon en met 1 bol en een haaknaald nummer 8 ben je snel klaar. Het mandje heeft een omvang van ongeveer 56 cm en een hoogte van 7,5 cm.  Ben je een startend haakster? Dit gaat je lukken! Je haakt dit mandje namelijk in lossen, halve vasten en vasten. Misschien nog op zoek naar een mandje voor jezelf voor in de badkamer? Wil je je cadeautje op een originele manier inpakken en geven? Een mandje voor je haaknaalden nodig?….. Kies een kleur (of twee zoals in het originele patroon), bestel snel en aan de slag. Heel veel plezier met het patroon.

Fijn weekend verder…. ik ga verder met mijn mandje in kleur 35 Rosa met een randje 98 Graphit. Mmmmmmm

Bestel hieronder het garen en bekijk direct het gratis patroon

Schachenmayr Cotton Jersey

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.