Twee waaiersjaals – Twee gratis patronen – Durable Soqs

Twee waaiersjaals - Twee gratis patronen - Durable Soqs

Heb je ze al gezien? Vandaag deelde Durable niet één, maar twee gratis waaiersjaal-haakpatronen in Durable Soqs. Boffen wij even! Want, ik noemde het al zo vaak, van sjaals kun je er nooit genoeg hebben. Een sjaal kan je beschermen, troosten en verwarmen en is zo leuk om cadeau te geven. Zeker als je hem zelf m(h)aakt. Een handmade gift, dáár kan niemand tegen op.

Beide Durable sjaals zijn opgebouwd uit hetzelfde waaierpatroon, alleen is er eentje recht en de ander is een driehoek-omslagdoek. Het is dus maar net wat je het mooist vindt. Ik kan weer niet kiezen dus weet ik zeker dat er hier van beide eentje in de mand met sjaals gaat komen. Ik ga denk ik beginnen met de rechte in Deep Taupe (404) en Opal Grey (401), kleurcombinatie C van de Kreafabriek. Of is het leuker om te starten met de driehoek in de kleurcombinatie B? Ik denk er nog even over na. De patronen zijn duidelijk beschreven en voorzien van een patroontekening.

Durable Soqs

Durable Soqs, een eigentijds sokkengaren. Het heeft een samenstelling van 75% wol en 25% polyamide en is daardoor zacht en sterk tegelijk en door de sprekende en hippe kleuren is dit fijne garen bij uitstek geschikt voor veel meer creatieve projecten dan alleen sokken. Bijvoorbeeld een omslagdoek of een rechte sjaal.

Een bol van 50 gram bevat 210 meter en advies naalddikte is 2,5 tot 3,0 mm. De beide sjaals worden echter gehaakt met maat 4. Dat maakt het patroon nog luchtiger. Heerlijk.

Kreafabriek kleurcombinaties

Er bestaan heel veel verschillende kleuren Durable Soqs. De originele sjaals op de afbeeldingen werden gehaakt in kleurnummers Antique Pink (227) en Duck Egg (416). Naast deze kleurcombinatie, die natuurlijk bij ons te bestellen is stelden we nog 10 combinaties voor je samen. Voor de rechthoeksjaal gebruik je 6 bollen Soqs en voor de driehoekvariant 5. Kom je snel onze kleurcombinaties bekijken? Ik ben heel nieuwsgierig welke kleur jij het mooist vindt. Deel je je sjaal, als je klaar bent, met ons? #Durablewaaiersjaal

Heel veel plezier met de beide patronen.

Patroon Driehoek Patroon Rechthoek Kleur Pakketten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.