Week 2, je teentjes krijgen voetjes!

sock-A-long

Teentjes, teentjes, teentjes en teentjes….Wat fantastisch en overweldigend! Zoveel enthousiaste reacties en zoveel “aanhakers” in onze sock-A-long. En wat een verschil in gehaakte tenen.

We kregen veel vragen over de uiteindelijke resultaten van vorige week. Is het ‘mutsje’ dat ik haakte voor over mijn tenen te groot? Te klein misschien? Het is echt belangrijk te onthouden dat iedere voet anders is. Brede voetjes, platte pootjes, frommelteentjes, jubeltenen of juist hele lange tenen…. Dit patroon is een basis! Ergens bij meerderen of misschien een toer minder haken moet je juist doen. Jij maakt je eigen sok passend! Daarnaast is het natuurlijk afhankelijk van de maat naald die je gebruikt en van het garen. Kies je een dik garen met een dikkere naald (wij haakten met Regia Uni en naald 2,5 en 3) dan wordt de sok groter. En daarnaast haakt de éen strak en de ander los. Blijven passen en meten is erg belangrijk. En dan komt het zeker goed! Je gaat een prachtig paar sokken haken.

Deze week “mag” je verder met de voeten van je sokken. We gaan kilometers maken! Heel veel plezier en…..passen he?…..

Klik op de knop om het patroon te downloaden.

Week 2

Bekijk hier het instructie filmpje

Filmpje week 2

 

 

6 thoughts on “Week 2, je teentjes krijgen voetjes!

  1. Chris zegt:

    Ik krijg het patroon van week 2 niet geopend. Bij het downloaden van week 2, opent hij steeds de beschrijving van de teen. En dit is bij week 3 ook zo. Helaas kan ik dus niet verder. Heeft iemand anders ook dit probleem?

  2. e.lutgerink zegt:

    Hallo sokkenhaaksters, het ziet er erg mooi uit, ik zou ook graag mee willen haken aan die mooie sokken maar ik kan het eerste patroon van de sokken niet vinden. Moet ik dat kopen dan hoor ik het graag even.

    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.