Week 5, je sokken zijn bijna klaar!

Sokken Haken Sock A Long

Precies zoals verwacht bleken de hakken het meest lastige deel van het sock-A-long patroon. Laat me dus beginnen te zeggen dat ik bewondering heb voor alle doorzetters! Tellen, uithalen, nog een keertje lezen, opnieuw proberen…weer uithalen en dan….Gelukt! Zoveel hakken zagen we al voorbij komen, geweldig!

Vandaag het allerlaatste deel van het patroon. Heel leuk, want je sokken zijn bijna klaar…maar ook wel een beetje jammer. Want wat nu? We moeten helemaal sok-ontwennen denk ik. Zo leuk dat er zoveel mensen zijn ‘aangehaakt’ en dat er zo meegedacht werd en we elke week op de hoogte werden gehouden met allerlei foto’s. Heerlijk.

Nu de hakken zijn gelukt, wordt het patroon van deze week een “makkie”. Weer verder met de Verlengde Vasten. De enkel en de boord komen aan je sokken. En met het overgebleven garen nog een leuk ideetje.

Heel veel plezier met het patroon van deze week! Ik ontwerp,haak, tel en werk alvast verder aan het volgende idee. Misschien nog een mee-haak project? Houd ons in de gaten en misschien tot dan.

 

Patroon week 5 Filmpje week 5

8 thoughts on “Week 5, je sokken zijn bijna klaar!

  1. Els zegt:

    Hallo sookenhakers, ik zie net deze leuke sokk n en wil ze graag gaan haken maar ik mis het eerste bestandje, de tenen . En die moeten er natuurlijk als eerste aan. Zou iemand mijn dat patroon pdf kunnen sturen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.