Win een complete dromenvangers-set – Doe je mee?

Win een complete dromenvangers-set - Doe je mee?

Win een complete dromenvangers-set – Doe je mee?

** De winnaar is bekend. Saskia Zonneveld Sijs van harte met je gewonnen dromenvangerspakket **

De afgelopen vijf weken hebben we steeds op Dromenvanger Donderdag een of twee gratis patronen mogen delen van prachtige, gezellige, romantische en hippe dromenvangers. Dromenvangers zijn helemaal hot op het moment. Je komt ze overal tegen in allerlei maten en kleuren.

In de Kreafabriek kozen we ervoor vijf ontwerpsters te vragen een mooie dromenvanger of twee te ontwerpen met allemaal gelijke materialen. Alle vijf ontvingen ze 1 bol Durable Glam en Coral, beiden in Ivory. Daarbij leverden we hen allen 1 RVS Dromenvanger ring van 15 cm en eentje van 18 cm doorsnede en kregen alle dames een bergje linten in naturel tinten met verschillende veertjes erbij. Het verzoek was, hoewel een eigen toevoeging van gezellige accessoires natuurlijk leuk was, dan te kiezen voor naturel. En wat een prachtige resultaten heeft dit opgeleverd. Tertia, Doreen, Marijke, Karin en Caroline, nogmaals bedankt voor de gezellige samenwerking en jullie inspirerende patronen.

Win!

Vind jij het nu ook leuk om twee van de ontwerpen te maken? Dat kan! We sluiten onze Durable Dromenvanger dagen af met een geweldige give-away vanuit de Kreafabriek. Je maakt kans op precies dezelfde set als die onze ontwerpsters ontvingen. De garens, de ringen en alle accessoires. Dat is wel een hele fijne prijs! Wat moet je doen om kans te maken op deze droom-prijs? Like de Kreafabriek op facebook, Deel deze actie OF mail ons je adresgegevens via info@kreafabriek.nl ovv. Dromenvanger Droomprijs en op zondag 23 juli maken we aan het eind van de dag de gelukkig prijswinnaar bekend per mail en social media.

We wensen je veel succes! Vertel je je creatieve vrienden ook over deze actie? Leuk!

Groetjes uit de Kreafabriek

   

dromenvanger gratis patroon  De Durable Dromenvanger Donderdagen Deel 2

Wil je ook een van deze dromenvangers haken? In de vijf blogs van de afgelopen weken vind je alle gratis patronen.

Het garen en ringen dat gebruikt werd door alle ontwerpsters is natuurlijk verkrijgbaar bij de Kreafabriek

Durable Coral Durable Glam RVS Ringen

 

 

 

29 thoughts on “Win een complete dromenvangers-set – Doe je mee?

 1. Carla Burger zegt:

  Prachtig deze zou ik heel graag willen haken. Lijkt mij zo leuk om te doen. Na mijn operatie volgende week zou het een leuk tijdverdrijf zijn om te herstellen. Groetjes Carla.

 2. Gea zegt:

  Ik doe graag mee. Het staat nog op mijn wensenlijstje om een keer een dromenvanger of mandala te haken. Het lijkt me geweldig om daar op deze manier aan te beginnen.
  Groetjes

 3. bea zegt:

  ik zou hem heel graag willen winnen voor alma bosman,ze ligt dag en nacht op bed en heeft veel teleurstellingen te verwerken,toch is ze altijd positief ,ik ken haar niet persoonlijk,maar ik weet zeker dat ze hier heel blij mee zal zijn

 4. leen zegt:

  Zo mooi, ik wil er maken voor de trouw van mijn dochter helaas lukt het downloaden van de patronen niet, dus misschien langs deze weg?

 5. Saskia zegt:

  Lijkt me ook leuk om te maken. Naast de mooie tas waar ik iedere week vol spanning weer naar uitkijk wat voor steek het nu weer wordt!

 6. Johanna van Duijvenbode zegt:

  Ja tuurlijk doe ik mee!!! Wil graag winnen voor mijn twee lieve meiden! Die zijn dol op dromenvangers… en mama is dol op haken. Hoe mooi is dat!!! Nu alleen nog het leuke haakpakket winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.