Winactie – De Kreafabriek cactus vijfdaagse – vijf gratis haakpatronen

gratis haakpatroon

Alweer voorbij…jammer!

Het is alweer voorbij! De cactus vijfdaagse zit er alweer op. Jammer! Wat enorm veel leuke reacties hebben we gekregen op de vijf gratis haakpatronen. Heel bijzonder ook eigenlijk wel. 5 ontwerpsters, 5x Durable garens, 5x het thema “cactus” en 5 zulke verschillende patronen.

Stekelig en zacht, kunnen beide eigenschappen samen gaan zal je misschien gedacht hebben? Zeker! In de “Kreafabriek cactus vijfdaagse” is het gelukt.

De tijd dat de cactus een kneusje onder de kamerplanten was, ligt ver achter ons. De prikkelplantjes zijn hipper dan ooit. Bijzonder toch, dat een plant met stekels, met niet een heel gezellig uiterlijk, zo trendy is en overal terug te vinden is. En dus ook bij de Kreafabriek!

We vroegen 4 bekende social media gezichten of ze voor ons een cactus-ontwerp wilden bedenken en uitwerken in een Durable garen naar keuze, we gingen zelf uiteraard ook aan de slag en zie daar de “Kreafabriek cactus vijfdaagse” was geboren. De ontwerpen zijn alle vijf heel verschillend en hebben als overeenkomst dat ze de cactus aaibaar maken. Beste Marlies (Madebyleen), Lilian (Haakmomentjesbylil), Blage (Blagecrochetdesign) en Doreen (By_door1), enorm bedankt voor jullie zachte, stekelige bijdragen. We vonden het leuk om de vijf gratis patronen, met jullie als Kreafabriek volgens te delen.

Winactie (de winactie inmiddels gesloten, Jolanda Zijderveld won pakket nr 4)

Om de vijfdaagse goed af te sluiten, eindigen we natuurlijk met een stekelige winactie. Via onze social media kanalen geven we één van de vijf pakketten weg. Je kiest dus zelf welke prijs je winnen wilt. Wat moet je daarvoor doen?

  • Volg ons via Facebook en/of Instagram.
  • Vertel ons, onder het winactie bericht, welk pakket jij het liefst zou winnen.
  • We waarderen het als je anderen over deze actie zou willen vertellen door het bericht te delen via Facebook en/of Instagram (#Kreafabriekwinactie), zodat nog meer mensen ons leren kennen en kunnen meegenieten van de gratis cactuspatronen.

Uit welke 5 complete pakketten kun je kiezen?

  1. De stekelige woonmandjes van Made by Leen
  2. Het cactus kussenhoes van ByDoor1
  3. De C2C cactus placemat van Blagecrochetdesign
  4. Het Knuffelige cactuskussen van Haakmomentjesbylil
  5. De cactus w(h)antjes winterset van De Kreafabriek

Ga dus snel naar de Kreafabriek via Facebook en/of Instagram en doe mee! Op Zondag 2 December maken we in de avond de gelukkige winnaar bekend. Veel stekelig succes!!

Nog even de vijf gratis patronen bij elkaar

Dag 1 – De Kreafabriek cactus vijfdaagse – vijf gratis haakpatronen

Dag 2 – De Kreafabriek cactus vijfdaagse – vijf gratis haakpatronen

Dag 3 – De Kreafabriek cactus vijfdaagse – vijf gratis haakpatronen

Dag 4 – De Kreafabriek cactus vijfdaagse – vijf gratis haakpatronen

Dag 5 – De Kreafabriek cactus vijfdaagse – vijf gratis haakpatronen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.